Project Description

Client

BRUNA

Architect

van der Grift

Year

2019

Photographer

Wouter van der Sar

Floor Type

DURAPURE DESIGN FLOORS

Surface

1.200 m2

Visiting address

Herikerbergweg 98

1101 CM, Amsterdam

BRUNA Amsterdam

FLOOR: DURAPURE

SEGMENT: Offices

Carbon footprint

Het hoofdkantoor van Bruna Amsterdam is in 2019 voorzien van een prachtige Durapure vloer!
In overleg met de opdrachtgever is gekozen voor deels een open werkvloer en deels gescheiden werkplekken. Diversiteit in de werkplekken op de open werkvloer wordt geboden door het gebruik van onder andere belplekken, concentratieplekken, arbo-werkplekken, zit/sta en werkbanken. Er zijn vergaderruimtes in formele setting, een ‘huiskamer’ voor informeel overleg en diverse individuele vergadertafels op de werkvloeren in zowel zit- als stahoogte. In het ontwerp is gekozen voor een krachtig beeld rond de ‘verkeersruimte’ en het gebruik van centrale ruimtes, waardoor de werkplekken rustig blijven.

Gallery

ABOUT van der Grift

Renovatie van het hoofdkantoor door Van der Grift.
Voor retailbedrijf Bruna realiseerde Van der Grift de complexe renovatie van het hoofdkantoor aan de Herikerbergweg in Amsterdam. Een hele verdieping moest gesloopt en opnieuw opgebouwd worden. De renovatie is zo duurzaam mogelijk uitgevoerd door zoveel mogelijk van de bestaande plafonds te behouden. Daarnaast werd een duurzame gietvloer van Duracryl aangebracht. Het doel was om compleet nieuwe kantoorruimtes en vergaderzalen te creëren. Hierin verwerkten we de wens voor kleurontwerp met strakke lijnen en indelingen. Samenvatting van de werkzaamheden: – Sloop van de gehele vloer – Plaatsen van nieuwe wanden en indelingen – Bestaand plafond gerepareerd en delen vervangen – Installatie van dekvloer – Schilderen van muren en vloeren in verschillende patronen en oppervlakken.

ALL ABOUT
DURAPURE

Durapure is een flexibele eenkleurige veerkrachtige vloerbedekking. Durapure heeft sterk elastische eigenschappen en is vrij van rode lijsten.
Durapure is een flexibele eenkleurige veerkrachtige vloer. Durapure is een sterke, flexibele naadloze comfortabele vloer. Durapure kan worden gebruikt als naadloze designvloer in de onderwijssector, medische sector, kantoren, musea, maar is ook geschikt voor huishoudelijke oppervlakken. Kortom, Durapure is een perfecte oplossing voor vloeren waar eigenaren en gebruikers hoge eisen stellen aan comfort, slijt- en stootvastheid en hygiëne. Een ongeëvenaarde keuze aan kleuren en dessins voor een naadloze vloer van muur tot muur op biobasis. Durapure is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Van een comfortabelere D30-versie tot de hardere D70-versie.

Other DURAPURE
projects

Vijzelgracht House

Architect: Benthem Crouwel Architects
Photographer: Jannes Linders
Location: Amsterdam, The Nerherlands

Download here the

DURAPURE
brochure

Apply as: BRUNA Amsterdam

Laden Sie Ihren Lebenslauf hoch (max 1 MB)